Foi fragede cu salicale sau "foi cu amoniu" cum mai sunt denumite in popor, perfecte pentru prajituri cu diverse tipuri de crema. Noi am incercat aceste foi cu o crema de vanilie si a rezultat o prajitura delicioasa.
Pentru o pastrare cat mai corecta mentineti produsul in ambalajul original in loc uscat si aerisit evitand expunerea la soare.
Conditii de pastrare : 4 - 18°C
Termenul de valabilitate este de 3 luni de la data productiei.
Pentru 100 gr. produs
Valoare energetica : 1897 KJ / 455 Kcal
Grasimi : 12.6 gr. din care acizi grasi : 1.3 gr.
Glucide : 76.68 gr. din care zaharuri : 26 gr.
Proteine : 8.46 gr.
Fibre : 1.60 gr.
Sare : 0 gr.
Faina, zahar, ulei, lapte, oua, bicarbonat de amoniu, nuca
Alergeni : gluten, lapte, oua
Rodica,
Foarte bune
RaspundeA fost util acest review?