Foi fragede cu salicale sau "foi cu amoniu" imbunatatite cu nuca de cocos, pentru ati realiza noua ta prajitura cu orice crema doresti.
Am testat aceste foi cu o crema de vanilie si a rezultat o prajitura delicioasa sau cu o crema de lapte cu mascarpone si nuca de cocos si am obtinut o prajitura Raffaello cu mult cocos, absolut fantastica. Cu siguranta iti vei impresiona invitatii.
Pentru o pastrare cat mai corecta mentineti produsul in ambalajul original in loc uscat si aerisit evitand expunerea la soare.
Conditii de pastrare : 4 - 18°C
Termenul de valabilitate este de 3 luni de la data productiei.
Pentru 100 gr. produs
Valoare energetica : 1841 KJ / 450 Kcal
Grasimi : 12.1 gr. din care acizi grasi : 1.3 gr.
Glucide : 76.68 gr. din care zaharuri : 26 gr.
Proteine : 8.46 gr.
Fibre : 1.56 gr.
Sare : 0 gr.
Faina, zahar, ulei, lapte, oua, bicarbonat de amoniu, nuca de cocos
Alergeni : gluten, lapte, oua